fredag 24 oktober 2014

Skön kväll på Rival med Kevin Murphy

Vi är sååå himla glada att vi valt att samarbeta med Kevin Murphy. Det är ett himla coolt och trendmedvetet företag med ett riktigt skönt miljötänk.



Igår kväll har vi varit på Rival för att inspireras av Fashion Week Trend Report med Camilla Jönsson ("årets frisör") och Marianne Jensen. 
Det var en riktigt skön visning inspirerad av catwalken och fotograferingar i modevärlden,  samt Mr Kevin Murphys senaste kollektion.


Alla dessa snygga kläder kommer från Ida Sjöstedt.


Många av frisyrerna är inspirerade av 60- och 70-talet men med en ny och modern touch.
En retrotrend vill inte kopiera en trend som varit utan inspireras av och förnya den.
Håret ska stylas bort från ansiktet både som uppsatt och utsläppt och glamourlockarna har blivit mycket större, de ska se ut att nästan falla ur.



Flätor inspirerar
Överallt, både på mässor i London och Köpenhamn, syns de tight utbaxade flätorna.
Marianne Jensen nämnde gatumodet i Los Angeles som en inspiration:) Vi såg olika former av tvinnade hår med överlag mycket tighta och slimmade tofsar.



Klassiskt sköna uppsättningar



Klipptrend
Kort hår kommer starkt i vår och det ska gärna vara väldigt mörkt färgat. Inte svart utan mörkt mörkt brunt. Gärna med  lång och flikig nacke och polisonger för en slarvig, ostylad känsla.
Vill du vara helt rätt ska du definitivt klippa en lugg, vare sig du har kort eller långt hår. Den kan vara kort eller lång men gärna bred och definitivt hackig.




Kreativiteten har inga gränser en kväll som den här! Det är så fantastiskt att få sitta och inspireras,
för att sedan åka hem till Ekerö, låta det sjunka in och bearbetas för att lite senare se vad som kommer ur ens egna händer en dag på salongen. Se upp !!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar